Proč je dobré nepodceňovat i drobné dioptrické korekce zraku?


Malé změny, velký rozdíl

I malá odchylka ve vidění může mít větší vliv, než si myslíme. Oči musí neustále pracovat na tom, aby vadu zraku kompenzovaly, což může vést k únavě, bolestem hlavy a zhoršenému soustředění. Pokud například pracujete u počítače, může se Vaše vidění zhoršit po delším používání, přestože na začátku dne vše vidíte jasně. Díky i nepatrné dioptrické korekci se tomu můžete snadno vyhnout.

 

Lepší kvalita života

Vidění ovlivňuje naši každodenní činnosti. Od čtení přes řízení auta až po sledování televize – drobné zlepšení v kvalitě vidění může přinést větší komfort a jistotu. Navíc třeba při řízení auta či práci v dílně i drobná neostrost může způsobit nebezpečné situace. Investice do kvalitní korekce zraku se zkrátka vyplatí.

 

Nenechte se zmást zdánlivou ostrostí

Spousta lidí si myslí, že jejich zrak je „dostatečně dobrý“ i bez korekce, protože jsou schopni vidět a fungovat bez výrazných obtíží. Přesto i drobné odchylky mohou způsobit únavu očí a postupně vést k potížím. Moderní měření zraku odhalí i ty nejjemnější nedokonalosti a umožní Vám zajistit si tu nejlepší péči.

 

Na měření po čtyřicítce

Někdy se říká rčení, že po čtyřicítce už nejsou lidé, co nepotřebují brýle, ale jen lidé, kteří si ještě nenechali změřit zrak. Je v tom samozřejmě jistá míra nadsázky, nicméně to, že kolem 35 až 40 roku věku se začnou oči zhoršovat i lidem, kteří nikdy v životě brýle nepotřebovali, je zkrátka fakt.

Garance 100% spokojenosti

Nejdůležitější je pro nás spokojenost našich zákazníků.
Profesionální služby, na které je spolehnutí.

  • 90denní garance měření zraku
  • Doživotní servis
  • Garance 100% spokojenosti s multifokálními brýlemi
Podrobnosti Podrobnosti

Loading...

[ErrorDialogTitle]

asdfasdfasd

Úspěch

Produkt byl úspěšně přidán do vašeho nákupního košíku